Topory
http://forum.topory.org/

Ściepa toporowa - elektrosesje
http://forum.topory.org/viewtopic.php?f=30&t=799
Strona 2 z 2

Autor:  Maczeti [ 04 sie 2010, 12:47 ]
Tytuł:  Re: Ściepa toporowa - elektrosesje

Jest u mnie, jak na bialasa jest calkiem dlugi. Ja swojego z zeszlego roku nie odebralem wiec moze gdzies jest, moze na RPGowej?

Autor:  Bananidło [ 04 sie 2010, 12:58 ]
Tytuł:  Re: Ściepa toporowa - elektrosesje

Tak sobie myślę, że oprócz samych przedłużaczy można jeszcze pomyśleć nad jakimiś rozdzielaczami i listwami, bo jedno gniazdko może nie wystarczyć dla prądoodbiorców :)

Ja mogę się dorzucić jednym długim przedłużaczem, lecz nie jestem w stanie ocenić dokładnie jego długości.

Autor:  Rijel [ 04 sie 2010, 13:28 ]
Tytuł:  Re: Ściepa toporowa - elektrosesje

Policz na łokcie ;) . A taki stabilizator chyba naprawdę by się przydał.

Autor:  Tęcza [ 04 sie 2010, 13:59 ]
Tytuł:  Re: Ściepa toporowa - elektrosesje

Mam listwę, nie jest za długa ale ma 5 wejść także do jakiegoś namiotu prelekcyjnego z rzutnikiem może się przydać.

Autor:  Sąsiad [ 05 sie 2010, 11:38 ]
Tytuł:  Re: Ściepa toporowa - elektrosesje

Macie słuszną rację, listwy też się przydadzą, najbezpieczniej ze 3. Jedna już jest, ja też jakąś wynajdę, potrzebujemy jeszcze jednego donatora. Zgłaszać mecenaty.

Autor:  Tęcza [ 05 sie 2010, 14:25 ]
Tytuł:  Re: Ściepa toporowa - elektrosesje

Sąsiedzie przypominam Ci, cobyś mnie o to wszystko molestował w sobotę bo z moją pamięcią różnie bywa i mogę zapomnieć Ci tego podrzucić.

Autor:  Yagarn [ 05 sie 2010, 17:13 ]
Tytuł:  Re: Ściepa toporowa - elektrosesje

My ze sobą weźmiemy też jakieś szpule z kablami i przedłużacze więc jak się coś zresztkuje to na pewno będziemy mogli odstąpić.

Autor:  Sąsiad [ 06 sie 2010, 09:47 ]
Tytuł:  Re: Ściepa toporowa - elektrosesje

Wydaliście na siebie wyrok odcięcia od mocy. Znajdę was :twisted:

Strona 2 z 2 Strefa czasowa: UTC + 1
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/